مشکلات شمع سازی

راهنمای مشکلات شمع سازی-بخش سوم

راهنمای مشکلات شمع سازی

با ادامه مشکلات و راهنمای شمع سازی در خدمات شما عزیزان هستیم. جهت مطالعه بخش اول  و بخش دوم کلیک کنید.

  • سوراخ شدن و گود رفتن اطراف فیتیله

سوراخ شدن اطراف فیتیله در شمع سازی طبیعی و اجتناب ناپذیر است. موم به طور طبیعی هنگام گرم شدن منبسط می شود و در هنگام خنک شدن منقبض می شود ، این جمع شدگی گاهی باعث ایجاد گودال در اطراف فیتیله می شود.علل احتمالی این پدیده که در انگلیسی به آن sinkholes می گویند عبارتند از دمای ریختن پارافین مایع داخل ظرف بیش از حد بالا یا پایین است و دلیل دوم سرد شدن سریع پارافین مایع. راه حل پبشنهادی عبارتند از ریختن موم در دمای مناسب که معمولا این دما در پارافین مختلف متفاوت است ولی یک معیار مناسب ۶۵ درجه سانتیگراد می باشد ، زیرا هرچه دما پایین تر باشد، گود رفتگی کمتری اتفاق می افتد. گرم شدن ظروف همچنین می تواند میزان جمع شدگی شما را کاهش دهد و اینکه اجازه دهید شمع در دمای اتاق و هوای ساکن سرد شود. اگر این پدیده اتفاق افتاد پیشنهاد می کنیم که اطراف فتیله را  با یک میله داغ سوراخ کرده و در هنگام خنک شدن دوباره پر کنید. برای اینکه سطح شمع صاف شود ممکن است لازم باشد چندین بار این کار را انجام دهید.

 

سوراخ شدن و گود رفتن اطراف فیتیله


  • فیتیله خاموش می شود

یکی از علت های اصلی خاموش شدن کوچک بودن آن است ، یا اینکه در اثر استفاده از رنگ زیاد موم به شعله نمی رسد. راه حل های اصلی آن شامل استفاده از یک فتیله بزرگتر یا کاهش میزان رنگ استفاده شده در شمع است.

 

فیتیله شمع خاموش می شود


  • سطح شمع ناهموار و مانند حالتی است که عرق کرده است

اگر شمع عرق کرده یا سطح روغنی دارد ، غالباً به دلیل افزودن زیاد اسانس است یا اینکه اسانس را در دمایی پایین به موم افزوده اید. انتخاب دمای صحیح و درصد اسانس به حل شدن بهتر موم در اسانس  کمک می کند. اگر متوجه شوید که عطر شما به درستی حل نمی شود ،  یا اینکه اسانس از موم جدا می شود و به سطح شمع می رود؛ توصیه می کنیم اسانس را بین ۶ تا ۱۰ درصد به موم اضافه کرده و آن را در دمای ۶۵ درجه سانتیگراد بیفزایید.

سطح شمع ناهموار و مانند حالتی است که عرق کرده است

ادامه در بخش چهارم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *